Torsdag i bygden

En torsdag i februari skulle kunna vara alldeles urtråkig på de flesta andra platser, om det nu inte vore för att denna bygd har entreprenörer och kreativa människor som vill att det skall hända saker på hemmaplan. Kom och lira i idrottshallen 18:30 idag med tema innebandy. Familjeträningen efteråt kl 19:30 har cirkelträning på programmet. 19:00 i Kvarnfallsstugan har hembygdsföreningen en foto kväll där man scannar in och hjälper identifiera personer och platser på fotografierna. Välj själv vad som passar dig, men glöm inte ta vara på alla arrangemang.

Dock meddelar tävlingsgeneralen för söndagens tänkta Ervallarännet att det måste ställas in pga allt töande. Lyckevallen är mer grön än vit dessa dagar. Ni som gör klassikern “sparar” loppet till nästa år så räknas det dubbelt då istället. Inget vi kan påverka och beslutet togs igår på årsmötet.

20140212-232701.jpg

Share on Facebook