Boulesektionen

Våren verkar ju gjort sig påmind tidigt denna gång. Bakslag kommer ju säkert göra sig påminda men det återstår ju att se. Nybildad boulesektion inom bygdens sportklubb med sammankallande beslutad till Claes Lindblom. Vad som gäller för ordningsregler och info om medlemskap kommer dels berättas vid ett möte och komma upp skriftligt vid den nyinvigda boulebanan. Vill man bara dropp in spela så går det utmärkt när vi fått sån fin bana i bygden. En ytterligare milstolpe i bygden för att hela tiden utveckla den vidare i positiv anda. Torsdagen den 10 april 18:30 kommer första info mötet arrangeras vid banan. Är det dåligt väder finns Kvarnfallsstugan i andra hand. Claes finns på plats för att lägga upp årets första hela säsong vid banan. Träningar, tävlingar och ordnings-/skötselregler planeras tillsammans. Låt kloten rulla och gemenskapen byggas vidare bland invånarna i bygden.

20140315-230549.jpg

Share on Facebook