Bygdelagsmöte

Till att börja med så meddelade bygdelagets ordf. styrgruppen för Leaderprojektet i torsdags att man inte går vidare med bygdehuset. Tony hade pratat med Erika och tagit beslutet gemensamt förra onsdagskvällen och skälet var för många oklarheter ang ett ev avtal och fastighetsägaren. Mycket jobb är nedlagt och visionen fanns men nu är projektet “bygdehus” via Leader nedlagt. Ikväll kommer bl a detta tas upp och mycket mycket mer på bygdelagets möte kl. 19:00 i församlingshemmet. Dock i en bygd där det händer aktiviteter var eviga kväll krockar detta tyvärr med Zumban 18:30 i bygdens idrottshall. Inte nog med det så är det årsmöte i Sabbatsberg för bygdens stora vägsamfällighet. Verklig livskraft i bygden trots att “bygdehusprojektet” gick i graven. Nya idéer gror redan runt hörnet för attraktiv bygd att bo och leva i.

20140315-230234.jpg

Share on Facebook