Uppskattning

Man är ibland för dålig på att säga det i allmänhet till varandra men jag måste till stå att säga det till er, tack för alla mejl, kalendertips och uppmuntran sånt värmer och uppskattas. Igår dagens tidning från församlingen “vi tillsammans” är det ett reportage om denna hemsida som bara växer och växer och snart firar 2,5 år i sommar, mycket tack vare er alla som läser, peppar och inspirerar. Sommaren som står framför dörren kommer i särklass vara den mest frekventa årstiden, ja jag törs nog nästan lova någonsin faktiskt. Kan inte avslöja allt just nu då bläcket inte har hunnit torka på alla papper än men håll utkik så får ni se, grym period nu för bygden på alla olika plan. Ikväll t ex springer bygdens ungdomslag in på den allsvenska hemmapremiären mellan ÖSK-Mjällby. 22 spelare boendes i bygden får ta sina idoler i hand och beträdda planen kl.18:30, stort riktigt stort för en kille/tjej i 8-10års åldern.

20140405-211330.jpg

Share on Facebook