“Vintern rasa ut…..”

Glöm inte 19:00 Hembygdsgården ikväll, se tidigare artikel från 28/4 om program mm. Nåt annat glädjande i bygden som aldrig är still är att “Ervallapuben” kör för tredje gången gillt i sensommar. Fredagen den 29/8 kommer årets tillställning gå av stapeln och det kommer vara dubbla matcher på Lyckevallen innan musiken ljuder från klubblokalen. Först match med klubbens P11 lag och sen seniorlaget hemma mot Glanshammar direkt efteråt. Dock är det klart att “BOWE” inte kommer spela i år. Dock kommer bygdens trubadurer göra en spelning i bygden men vart det sker och när håller vi på en stund till in i maj då allting inte riktigt är klart än. Men ett framträdande i bygden i sommar det är dock redan spikat att det blir. Nu på morgonen befinner sig bygdenytt.se på bygdens skola för att se och höra “talang 2014”.

20140428-230953.jpg

Share on Facebook