Blandat lördagsgodis

Först en vädjan från Viktor Olsson om ledig yta i gamla skolan nere i kyrkbyn;

* Kontakta mig för mer info viktor@edekyl.se. Lokalen är en fd syslöjdsal /förskoledel. WC, kapprum, pentry och arbetsrum finns, lokalen är på 70kvadrat ledig från 1/1 2015.

* Idag far spelare från bygdens skola på lag SM i schack under två dagar i Stockholm. Ett lag vann ju DM i “mellanstadieklassen” och även Lillånskola har ett lag med i klassen “högstadiet” med spelare från bygden, lycka till allesammans.

* Traktorracet planeras vidare och fyra föreningar är beredda att stå som arrangör i höst, ESK, LRF, hembygdsföreningen och företagarföreningen. Nästa möte sker 18/8 och datumet är spikat till lördag 20/9 för själva traktorracet.

* Rally i bygden är på gång igen med kiosker från bygdens sportklubb med tillhörande parkeringsjobb. Här är allt enbart i planeringsstadiet men det vallfärdar ju folk till bygden när det brummas på grusvägarna runt om.
Datumet återkommer vi med men en lördag i oktober, som det brukar vara.

Mer korta bygdenotiser kommer redan i morgon då mejlen fullständigt överfylls av entusiastiska och engagerade personer som vill utveckla vår landsbygd.

20140428-232956.jpg

Share on Facebook