Flyttlassen åt rätt håll

Först till skadan ESK spelaren drog på sig, ingen knäskada men dock brutna ben i fotleden och gips i två månader.

Nu till glädjande nyheter då flyttlassen äntligen går ut från staden till landsbygden. Första gången sen 1998 som siffrorna ut på landsbygden är större än omvänt i vårt rike. Här i bygden kommer bygdens sportklubb och C avdelning den 6 juni visa sin tacksamhet och uppmärksamma de som flyttat ut i vår bygd. 81 personer har flyttat eller fötts in i bygden fram till och med Valborg och ett år bakåt. Området är då skolans upptagningsområde som gäller så norr om ån har otroliga 81 nya invånare letat sig ut till den del av kommunen som tillhör Västmanland. Detta gör att förskolan-skolan kan leva vidare länge och sportklubben likaså finner nya medlemmar och bygden fortsätter blomstra i många år framöver. Därav denna uppmärksamhet på nationaldagen på Lyckevallen. Samtliga kommer få en personlig inbjudan om tid och plats för uppmärksamheten. Viktigt att visa på goda exempel och dessa är konkreta för att lyfta bygden ett snäpp till.

20140516-235605.jpg

Share on Facebook