Klämdag

Betyder ju knappast någon rast och ro i bygden som alltid är på tå. Mejl har inkommit om hålltider på nationaldagen så då är det ju bäst att publicera dem så här en vecka före arrangemanget på Lyckevallen.

15:00 ESK P11år -Nora/Pershyttans BK
16:30 Välkomstceremoni för nya bygdebor.
16:50 Nationalsång framförd av Ulf Helmer
17:00 ESK-Garphyttans IF, Div 6 norra.
Nu vet ni tågordningen på svenska flaggans dag i bygden.

Ett kul och oväntat arrangemang sker på Lyckevallen den 9 juni 16-18:30. IFK Göteborgs målvakt John Alvbåge har en em med målvaktsträning i bygden. John hörde sig för om han kunde lägga ett pass på sin frus moderklubbs hemmaplan. Självklart sa ESK och John spikade allting själv och vill hjälpa oss sätta bygden på kartan då vi jobbar dag och natt för en levande landsbygd för allas smak.

20140529-233823.jpg

Share on Facebook