Turism, folder och jingel

Under onsdagen kontaktades samtliga turistbyråer i länet samt Storfors i väster och Arboga i öster. Dessa fick turistjingeln mejlandes till sig och gissa om vi fick beröm för vårt arbete. Nu återstår bara att se om Örebrolänningarna hittar till bygden i sommar. RegionÖrebro fick också jingeln för kännedom. Likaså foldern sprids nu utanför bygden för att locka hit nya besökare. Är helt på det klara med att turismen är starkt växande på landsbygden där engagemanget finns och “tasigförsamhet”.

Nytt avsnitt av bygdetv är ute, det sjätte och fler kommer det bli tack vara alla tips och glada tillrop. Sommarplågan är här för att stanna under denna årstid som bygden verkligen lever upp extra mycket i år. Hjälp oss sprida avsnittet i sociala medier och mejlgrupper då midsommar redan är i morgon fredag.

bygdetv, avsnitt 620140619-011523-4523811.jpg

Share on Facebook