Folderutflykter

Påfyllning av foldrarna sker allt eftersom här och var och utflykterna har verkligen ökat denna sommar säger aktörerna som bygdenytt träffar vid diverse tillfällen. Skulle foldern vara slut på sina olika besöksmål så säger ni till för enstaka går att fylla på med innan sommaren är över för denna gången. Vissa dagar här under andra delen av sommaren då vi ungefär nått halvvägs räknat i sommalovstermer kommer bygdenytt besöka bygdens olika hörn som ett tredje komplement till bygdetv, foldern och kryddat med liv och leverne i bild och textform. Men bara dagar då inga arrangemang sker vilket är väldigt ofta denna sommar i vårt område. Så fortsätt höra av er om allt mellan himmel och jord samt ris och ros vilket gör allting ett snäpp bättre, för er läsares skull.

Efterlysning, några till deltagare till bygdens traktorrace den 20/9 sökes. Mer info och anmälan till Mikael Sundqvist 070-5180128. Välkomna!

20140714-005245-3165999.jpg

Share on Facebook