Länsposten

Vilken härligt varm artikel det blev av träffen förra veckan. Man kan verkligen säga att vi fått “lön för mödan” i mediautrymme den senaste tiden. Hur skoj som helst och när det är idellt arbete för en bygd så är alla varma hejarop så mycket mer värda än slantar på banken. Sen måste dock allting gå ihop i slutändan och därför finns avsnittssponsorerna för att “fullblodsproffset” vid klippbordet Niclas skall få valuta för sitt slit. Framsida och helsida längst bak hade vi inte trott på men vi är smickrade över allt fint som skrivs. Vi hoppas många privatpersoner beställer vår dvd som släpps efter traktorrace i höst. Den 2 september kommer vi ha en “hemmabio” i kapellet och visa olika avsnitt för alla dom som inte har dator hemma bl a. Samarbete mellan kapellet, församlingen och Sabbatsberg bl a och ev kommer fler föreningar i bygden hänga på då bygdelagets ordförande är informerad om kvällen. Då kan ni alla skriva upp er för en dvd innan pressarna börjar röra på sig. Missa inte den 2/9 för allt smör i sola. Mer info kommer framöver, idag på fm kommer såväl avsnitt 13 (huva huva ta i trä) och avsnitt 14 bandas inför kommande veckor. Effektivitet så det förslår i vår vackra bygd bland människor som förgyller vår vardag, underbart! Foto: Göran Lindhe, Länsposten

20140730-233108-84668000.jpg

Share on Facebook