Augusti månad

Vi säger hej och tack till juli och den värme som spreds i bygden. Vi välkomnar augusti och ser med tillförsikt fram mot spännande arrangemang i vårt område. Varje förenings ansvarig i bygdelaget har fått mejl ang kommande månads aktiviter. De flesta mejlen som nu inkommer är ju om diverse tips för bygdetv’s räkning. Vilket är så kul att många engagerar sig i vår dokumentation av bygdens människor och arrangemang. Glöm dock inte bort att tipsa om det som är på G också. Så fler vet om vad som sker i vårt område såväl besökare som boende. Mejlen kan nog de flesta vid det här laget men lyder; nyhetstips@bygdenytt.se. Nedan länkas såväl torsdagens artikel från Länsposten som radioreportaget igen som flera har efterlyst igen. Nu med länk så det börjar när radion livesänder direkt från bygden. Nu är det bara att trycka på “playknappen” och lyssna, le och njuta av bygdens läckerheter.

bygdereportaget, Länsposten

20140801-002454-1494509.jpg

Share on Facebook