Bygdetävling

I veckans avsnitt som länkas nedan finner ni en tävling som alla kan vara med i och vinna en blandad påse godsaker från Kicki på Min Skattkammare. Hur ni går tillväga ser ni i avsnittet, den 2/9 på kvällen i kapellet lottas godsakerna ut då det är “bygdebio”. Igår överlämnades den tredje och sista luntan foldrar till turistbyrån i Örebro. Inte alla bygder som har ett eget turistråd, så unikt att de ville plåta engagemanget när foldrarna överräcktes. Nästa år finns långt gångna planer på en turistpunkt i bygden. Går det i lås blir sommaren 2015 med 600års firande i bygden något helt unikt. I veckans avsnitt efterlyser två skribenter fler bilder till bygdeboken, bygdens polis berättar om brottsförebyggande och straffet för olovligt framförande av moped, bygdens konferensgård visar sina lokaler och avslutningsvis får vi åka i bygdens brandbil med den ständigt glade Lasse. Sommarens längsta avsnitt på nästan 12 minuter finns nu ute för omvärlden för att visa upp en del av alla människor i vår vackra och framåtblickande bygd. Ta vara på den och njut av alla människor och engagemang som finns runt knuten på just ert hus.

Bygdetv, alla fina människor

20140802-002150-1310015.jpg

Share on Facebook