Kostcirkeln

Ikväll är det dags igen för sommarkväll i bygden. Uppträder gör Elin Heningson och Anders Persson. Tomas Rådehed kyrkoherde finns också på plats och boulegänget spelar som vanligt. Idag finns också studiecirkeln som började i januari på plats i hembygdsgården då man slår ihop sina påsar. Den belyser närodlad mat vikten av den och sker i arrangemang med studieförbundet vuxenskolan, Centerpartiet Axberg-Ervalla och tillika LRF Axberg-Ervalla. Det är detta som genomsyras av vår bygd och hela landsbygden, man samarbetar och hjälps åt för allas trevnad. Nästa onsdag sker sista sommarkväll i bygden med allsång. På bilden ses Tommy Glenberg från sitt uppträdande tidigare i somras. Så mycket hjärta finns det runt omkring oss, ta vara på detta i vacker samklang 🙂

20140806-000234-154767.jpg

Share on Facebook