Rättelse

950onde inlägget på rad skrivs här och nu står det när det skall uppdateras. Tack återigen alla ni läsare och tittare (bygdetv) som varje dag söker information om vad som händer i bygden. Lagom till Traktorracet i slutet av september spränger bygdenytt.se 1000 inlägg på raken, känn på den. Ibland blir ju dock inte allting rätt, denna gången i bygdetv avsnitt 13 (ta i trä) så uppger BOWE medlem Henrik Borgström själv en felaktig hemsidesadress. Rykten säger att det gjordes med flit för att få ännu mer skriverier om sig. Här kommer den rätta hemsidan istället så slipper ni handla fiskeprodukter i Skåne. Nästa onsdag får ni höra såväl BOWE som 2much på scenen i det sista “sommarkväll i bygden”. Gästar oss då gör också Seydou Bahngoura med sin trumma och sångerskan Linda Nordin Johansson. Det blir något att se fram emot och avsluta med så stort startfält, det blir en fin avslutning på en varm och skön sommar. 950 inlägg är ju faktiskt inte riktigt klokt men dessa är för just dig och vår bygd.

BOWE

20140806-223558-81358322.jpg

Share on Facebook