Historiskt bygdekollo

Första gången någonsin det arrangeras kollo i bygden med föreningssamverkan på orten. Återigen ett galet förslag i vintras som med lite finjustering och bifallen ansökan från kommunen kommer att bedrivas under sommarlovets sista dagar. Huvudaktör är Ervalla SK med bygdens fritidsgård som drivande medarrangör. Lägg därtill enstaka dagaktörer som gör veckan fullbordad. Veckan i stora drag;

Må-Ervalla stn förening
Ti-besöka Hålahult och bad
On-Hembygdsgården å allsång på kvällen.
To-cykla i bygden, avslutar i Järle
Fr-Lyckevallen

Allt för att våra ungdomar skall ha en meningsfull fritid nära sig på hemmaplan i bygden. Det vinner stora som små på. Visst det krävs en del jobb och planerande men ack så kul när saker går att genomföras med små resurser men med mycket idell tid. Kort och gott, ta vara på allt som sker i bygden, det kommer inte ovan ifrån.

IMG_5815.JPG

Share on Facebook