Allsång i hembygden

Det närmar sig säsongsfinal av “bygdens sommarkvällar” vid Hembygdsgårdens sommarcafé. Sist ut blir en kavalkad av musik och benämningen på onsdagskvällen är; “Allsång med Per-Åke och vänner”. En allsång kräver ju sin publik för att alla skall ju sjunga med, sprid, dela och ta med alla ni känner. Allsångsledaren tror sig ha kvällen under kontroll men med flera överraskande gäster som knappt är tämjbara. Husbanden blir denna gången två, BOWE och 2much. Lägg därtill Linda Nordin Johansson på sång och Seydou Bahngoura på trummor så är det en bit på väg av vart kvällen kommer leda oss. 18:00 börjar allting i morgon och caféet är öppet under allsången. Bygdens svar på Liseberg, Skansen och sommarkrysset i en närodlad kompott på hemmaplan för just dig. Varmt välkomna 🙂

IMG_4187.JPG

Share on Facebook