Norsebäckssimmet

På söndag kl 18:30 sker andra upplagan av det nyinstiftade Norsebäckssimmet. Ca 1km i vuxen klassen och 100 talet meter i barn klassen. 20:- för barn/ ungdomar och 50:- för vuxna. Förra året deltog en hel del simmare och följebåtar fanns på plats. Det kommer finnas båtar även denna gången. Cyklingen klarades av i maj då Järletrampen var och Klysnalunken sker sen i oktober. Hälsa och motion börjar bli adelsmärke i bygden. Summercampen är ju över för denna sommar då skolan börja åter igen och lovet är över. Zumba/boxning drar igång igen efter traktorracet i september då likaså göbbabandyn rullar igång.

Ett glädjande resultat igår var att ESK tog andra raka segern i höst med 1-2 borta mot FK Örebro. Nästa match är det fotbollsderby i bygden, ESK-Hovsta på onsdag på en knökfull (?) Lyckevallen.

IMG_5739-0.JPG

Share on Facebook