Adjö sommarcaféet

Järle håller öppet tre helger till med stationen och hantverksmagasinet. (23-24/8, 30-31/8 och 6-7/9) men idag söndag säger vi farväl till sommarcaféet vid hembygdsgården. Öppet idag på sommarlovets sista dag mellan 11-17 och sen stänger det för denna sommar. Passa på att besöka detta då det bakades bullar och kakor under lördagen. Varför inte efter ni besökt bygdens kyrka som börjar 11:00 eller innan kvällens Norsebäckssim som äger rum 18:30 och ingår i bygdeklassikern. Hur som det är endast sex timmar kvar av årets säsong så gör ett sista besök.

Årets sommarjobbare är därmed i mål, Anita Rydberg har dragit det tunga lasset från hembygdsföreningen och undertecknad (Per-Åke) Ervalla SK har haft hand om scheman och kontakterna med sommarjobbarna och dess arbetsgivare dvs kommunen. Andra året det genomfördes vid hembygdsgården och höstens utvärdering får avgöra om det blir en tredje säsong. Man skall komma ihåg att caféet sysselsatte tolv arbetande feriepraktikanter som också jobbade på fotbollskola och kollo.

Tack allesammans, ni har varit guld värda;
Emma, Adam, Penny, Seta, Natanael, Ludwig, Jennifer, Mathilde, Sara, Tobias, Lovisa och Emil.
Tack alla kunder också under sommaren.

Avsnitt 14 av sommarens följetong är ute, håll tillgodo med skolstart och passion för bygden.

Bygdetv, program 14

IMG_6271.JPG

Share on Facebook