Lyckevallen

Det är måndag vilket innebär full fart på bygdens idrottsplats. Nu när sommarlovet är slut och förskolorna-skolan är igång igen så kör alla tre lagen på Lyckevallen samma kväll. P/F 5-6 år börjar 17:30 ikväll. Kl. 18 börjar sen P/F 7-8år och likaså pojkar 11 år sina träningar. A-laget åker norrut till Grönbo för bortamatch i “norrasexan”. På tisdag kväll kl. 19:00 bjuds ESKs ungdomslag in till toppmatchen i damallsvenskan mellan KIF Örebro och Rosengård. Anmälan om vilka som skall med tas upp under måndagskvällens träningar. Dessa resor har tidigare gjorts på herrallsvenskan men nu jämställer vi detta och ser seriefinalen på plats på Behrn arena i morgon tisdag. På fredag äger ju pubkvällen rum och avslutar sommaren. 21-01 med livemusik mm men mer info kommer i veckan.

IMG_6363.JPG

Share on Facebook