Bygdetv rullar på

Avsnitt 15, känn på den alltså hela femton avsnitt producerade för er räkning. Denna sommarföljetong har övergått till att skapa nattarbete då Niclas filmat på andra orter och länder den senaste tiden. För min del är det full fart dag som natt med stundande valspurt så avsnitten kommer numera när tid ges. Dock är vi båda fast beslutsamma att ta i mål september månad med storm och ytterligare fem program innan vi lägger kameran på hyllan. Vi ser detta som lärtid och utvecklas ständigt med nya varianter av program och idéer. De kommande fem programmen har dessa teman som sen kommer speglas på vårt alldeles egna sätt. “Musikvideo”, “Skog och mark”, “hållbara Järle”, “traktorrace” och “motorburen ungdom” Detta avsnitt har en viktig underton med att du skall välja produkter med omsorg. Under hela våren har LRF, Centerpartiet och vuxenskolan haft studiecirkeln om mer närodlad mat och den når sin kulmen den 20/9 på traktorracet. Vi själva tycker bara att avsnitten blir bättre och bättre och som ni ser har vi hur roligt som helst ihop, vad tycker ni om avsnitten? , den 2/9 18:30 kommer vi visa dessa på storbildsduk. Varmt välkomna till kapellet för en annorlunda kväll.

avsnitt 15, närodlat

IMG_2104.PNG

Share on Facebook