Affär i norra kommunen

Det händer verkligen grejer, i rasande fart just nu. Först händer ingenting, sen händer ingenting sen lägger undertecknad näsan i blöt och räcker fram hakan då händer (nästan) allting. Efter ett insändarsvar som publicerades i måndags och några telefonsamtal senare så har veckan präglats av artiklar om fd Coop området i Lillån. I tisdags på det öppna mötet kom över 100 personer och lyssnade och ställde frågor i 1,5h. I onsdags klev en tänkbar handlare fram. I går torsdag på valdebatten i Hovsta presenterades en framtidsvision av området. Nu för bara några minuter sen hälsar fastighetsägaren att tomten på nära 7 hektar kommer läggas ut till allmän försäljning. Kort och gott tack för mejl och telefonsamtal i onsdags framförallt med spännande frågor, bollen rullar vidare men så fort som den rullade denna veckan har den inte rullat på över 1,5år nästan sen affären försvann. Konstgräsplan för klubbarna i norra kommunen är beslutad och frågan är bara vilken sida R50 den hamnar.

IMG_2100-0.JPG

Share on Facebook