Kärlek till bygden

Precis hemkommen från bygdebio kvällen med 70st besökare. Alla bänkar gick åt och extra bord i serveringsdelen fick tas i anspråk. Man blir varm i hjärtat av allt fint som sades från scenen från alla de olika personerna. Rune Nordin som värd tillsammans med Kurt Jantzen, företagarföreningen, Tony Fridholm bygdelagets ordförande och Anita Rydberg från Hembygdsföreningen. Inte tala om alla komplimanger som kom till mig och Niclas under fikapausen. Vi kommer nog orka bra länge efter en sån respons och gensvar som vi fått under denna helt makalösa sommar. Vinnare av “min skattkammarepriset” blev Ewa-Lena Ilbratt, puketorp. Återigen tusen tack alla som kom till bion och till er som tittar varje vecka på alla dessa avsnitt om vår FANTASTISKA bygd. Tack också till Marcus Björkegren på Xpeckta för lånet av “bioanläggningen” och i bygden hjälps man åt då blir den ännu mer levande.

IMG_2109.JPG

Share on Facebook