Bygdeutveckling

En byggfärdig tomt finns nu till salu i kyrkbyn. Konkretare kan det ju knappats bli. Seriösa förslag mottages endast och distribueras vidare till innehavaren. Denna tomt ligger klar för att koppla på befintligt vatten och avlopp för en “enplansvilla”. Mer exakt info och övriga uppgifter lämnas av säljaren men det är en kontakt tagen med bygdenytt.se utifrån den positiva utveckling som just nu sker i bygden. Så glad att kontakten togs och att fler kan flytta hit och förverkliga sina drömmar på en levande landsbygd med förskola, skola och föreningsliv. Detta ligger också i linje med en tänkbar utredning av bygdens kommunala reningsverk för en ev utbyggnad av det så fler kan koppla på sig. Då kan drömmen om en tredje gata norr om kyrkbyn bli verklighet på allvar och tänk om man bygger någon länga med boende för äldre som vill lämna sina stora gårdar men ändå vara kvar i vår bygd. Man skall aldrig sluta drömma utan en dag slår dom in och visioner och hårt arbete kommer man långt på. Fler människor till bygden är alltid välkommet det ger ringar på vattnet för småföretagen, kollektivtrafiken och andra servicepunkter. Var stolt över bygdens utveckling men ta ingenting föregivet för ingen kommer och knackar på vår dörr utan vi måste samarbetet lokalt för att lyckas.

IMG_1732.JPG

Share on Facebook