Filminspelningen

Fullt drag runt knuten av ett viktigt val till helgen men detta skall inte låtas störas av ett inlägg om dagen för bygdens skull sen 1/1 2012. Resultatet av lördagens filminspelning i 24h tävlingen ser ni på nedanstående länk. Kriteriet var en film på 5min. Orden klubblokal, läppstift, ljusslinga och hiss skulle ingå i filmen på nåt vis. Därav en heldag och natt på bygdens natursköna arena och filmteamet gladdes verkligen över att fritt få röra sig på arenan med alla tagningar och klipp som var tvunget att vara inskickat exakt 24h senare. Om det blir seger igen vet vi på onsdag kl. 17:00 och nu vet ni allesammans varför veckans avsnitt dröjer något på bygdetv då det är full fart på olika håll för eldsjälarna i bygden. Avsnitt 17 om hållbara Järle kommer i veckan, håll tillgodo!

kurt spelar boll

För yngre tittare kan vi varna för lite otäcka bilder men allt är ju bara på film, bygdens svar på “morden i Midsomer”.

IMG_0945.JPG

Share on Facebook