Otroliga avsnitt 17

Korparna kraxade när turistjingeln var under produktion att ja ja orkar herrarna med ett par program vore det ju roligt………..
Vill man så går det mesta och en turistjingel och 17 avsnitt senare så känns det som man orkar hur mycket som helst. Redan över otroliga 40 beställningar på dvdn som man kan köpa för en liten slant av 200:- och den levereras i månadsskiftet nov-dec. Ett sånt mottagande vi fått under denna sommar är obeskrivligt och när idén sjösättas på företagarfrukosten den 7 maj uppe på Hult säteri så började produktionen direkt och sen har allting bara rullat på. Några beslut om säsong två är ännu inte tagna än ut dessa tas här i slutet av september när allting summeras men en tacksamhet och kärlek som hittills visats är så glad och uppskattad ska ni veta. Detta gör vi för bygdens skull, för dom som vill vara med i en positiv utveckling så återigen känn er stolta och sträck på er.

bygde-tv, hållbar bygd

IMG_2104.PNG

Share on Facebook