Vägbeskrivning

Nästa lördag är det dags för traktorrace i bygden igen och som alltid vankas det besökare från när och fjärran. Årets race sker inte vid Lyckevallen som dom två tidigare arrangemangen utan vid Dyltatorp, Axbergshammar. Arrangören vill försöka få snurren att besökarna åker av vid Axbergshammarsrondellen sydöst mot Ervalla stn. Halvvägs mot herrgården tar man höger eller söderut där det står Seltorp. Följ den vägen och två rakor och två dubbelböjar senare så ser ni arrangörer på plats som visar vart parkeringen sker och vart traktorracet är. Utan att stänga av någon väg så är arrangörernas önskan att sen åka söderut efter att racet avslutats och åka ut igen på R50 vid ön. Försöka få en söderlig riktning på alla bilar så underlättar dagen för alla, besökare, arrangör och tävlande. Varmt välkomna 🙂
Boulen meddelar att man kör på ett tag till men byter tillbaka till torsdagar igen efter onsdagarnas succé med sommaröppet café, 18:00 gäller ikväll för alla sugna boulespelare. Alla kalenderuppgifter kommer åter uppdateras men först efter söndagens val då detta just nu är hög prioriterat att för bygdens skull få fortsatt mandat att utveckla den i den riktning som skett de senaste åren. Påminner avslutningsvis alla föräldrar att det vankas föräldramöte i bygdens skola ikväll detta också kl. 18:00. Full aktivitet i en levande bygd som vår.

IMG_1300.JPG

Share on Facebook