Schacket är åter igång

Tack för mejl och förståelse om att almanackan ser ut som den gör ett par dagar till då allting varit perfekt sen 1/1 2012 så kommer det eftersläpas några dagar till i den innan den är påfylld med arrangemang. För visst händer det saker här, oj vad det händer, men administratören har redan som det är alldeles för lite sömn redan utan att detta fyllts på. Ikväll dock kl. 17:00 drar årets schacksäsong igång igen i bygden. Matsalen fylldes på med nya deltagare förra året och fler är så klart välkomna till eldsjälen och Örebrogalanominerade, Jan-Olof Lindh. Kul att det nu är två från bygden som nominerats då undertecknad redan på historiens första gala 2008 fick vara med i hetluften men vare sig jag eller Jan-Olof fick bära med sig någon statyett hem, men dock ett fint diplom med en vacker hederstext på.

IMG_1908.PNG

Share on Facebook