Konstgräsplan

Ett samarbete mellan de fyra fotbollsklubbarna i norra kommunen har ju gett ett kommunalt beslut om att anlägga en plan i Lillåområdet. Nu är ju frågan om det blir på den östra sidan R50 när Coopfastigheten skall säljas eller om det drar ut på tiden så mycket att den anläggas på den västra sidan vid och omkring Lillåns IP. Det viktigaste är att denna beslutade konstgräsplan inte hamnar mellan stolarna vid en kommande försäljning av fd Coopområdet. Det var fler föreningar än Hovsta, Lillån, Axberg och Ervalla som stod bakom den skrivelsen. Kvinnerstaskolan, dåvarande John Bauer och Lillåskolan. Hoppas verkligen spaden sätts i marken inom kort sen vilken sidan av R50 det blir återstår att se. Fart blev det hur som i frågan förr veckan vilket var det viktigaste.

IMG_2107.JPG

Share on Facebook