Högtidsdag

Valde av princip att inte uppdatera bygdenytt för valet utan detta uppdateras natten efter. Alla valaffischer mm är bortstädade, gör det av princip alltid samma kväll/natt. Valdeltagandet ökade i bygden och andra slutsatser får dras av er själva. På frågan om jag får fortsätta så ser det inte ut så just nu. Vi ökade från två platser till fyra platser men jag stod på plats nummer fem. Jag måste vänta in alla färdig räknade kryzz för att kunna ta mig in för tredje gången gillt. Lite nagelbitande nu framöver alltså för att se hur det går. Jag kommer uppdatera www.sörman.com gällande detta och inte bygdenytt.se som med detta inlägg lämnar valanalysen med bilden av hur bygden röstade. Det finns hopp om framtiden, jag måste bara hinna prata med lite mer människor utanför bygden 🙂

IMG_2125.PNG

Share on Facebook