Bygde-dvd

Redan 40st uppbokade Dvd-er som kommer levereras till jul, eller ja leveransen sker någon gång i månadsskiftet nov-dec så ni sen har god tid på er att slå in den i julklapp. 200:- kommer den att kosta och innehålla förutom alla avsnitten under denna säsong också “blopers” dvs tagningar där vi inte riktigt sagt eller gjort det vi hade tänkt oss. Det gäller att kunna bjuda på sig själv, och det har vi ju verkligen gjort vid det här laget. Avsnitt 18 släpps i veckan med temat “bygdens skog och mark”. Avsnitt 19 bandas på lördag med temat “bygdens traktorrace” och släpps nästa vecka och sen sista självaste avsnitt 20 släpps i slutet av september med tema “bygdens rallyåkare”. Vill du boka en unik dvd, mejlar du till nyhetstips@bygdenytt.se så svarar vi med konto nr och vidare instruktioner. Fyra månaders av ett spännande projekt går mot sitt slut men gisses vad roligt vi har det och vilken respons vi fått.

IMG_1724.JPG

Share on Facebook