19 otroliga avsnitt

Som sagt sommarsuccén går mot en höstavslutning, och endast ett planerat avsnitt återstår. När man får mejl från tidigare bygdebor som flyttat från bygden och säger att när man längtar hem då tittar på man avsnitt från bygdetv. Då känns det genast lite bättre och den värme och kärlek som förmedlas av alla människor är unik för vår bygd. Ta vara på alla dessa avsnitt, dom är gjorda för er skull att förmedla vidare för omvärlden. Dvd beställningarna fortsätter och komma in i strid ström och vi kommer svara på alla mejl allt eftersom och dessa levereras i god tid till jul. Med en filmmakare i huvudstaden och en idéspruta i Göteborg några dagar så tar vi sats för en ny vecka och om ca 10 dgr har ni avsnitt 20 nära dig men njut först av ett avsnitt 19 med tema, traktorrace.

Näst sista bygdetv

IMG_2173.PNG

Share on Facebook