1004 inlägg

I lördags passerades otroliga ETTUSEN inlägg på raken. Känn på den, helt galet jag vet men otroligt imponerande av mig själv att hålla denna anslagstavla vid liv så länge. Att den läses av er också gör ju inte saken sämre utan det ger en stolthet och engagemang för lång tid framöver. Igår efterlös jag mejl och tips från er högt och lågt. Vips så var inkorgen överflödig av mejl om både det ena och det andra. Nu är oktobers kalender välfylld och laddad för boende och besökare. Sånt gensvar från er människor i bygden och såna lovord att man rodnar av ödmjukhet. Det ända man vill är visa på goda exempel och att saker går att fixa med lite engagemang, tid och ett brinnande bygdehjärta. 1004 inlägg är i min värld bara rolig information till er alla. Snart 20 bygdetv avsnitt samt en turistjingel som ses av fler och fler besökare är ett fantastiskt roligt sommarprojekt med Niclas. Jag är så tacksam för ert stöd vilket gör att nya galenskaper är i pipen ut när ni minst anar det. Kort och gott, levande landsbygd!

IMG_2175.PNG

Share on Facebook