En gråmulen torsdag

Kan blomstra så det förslår i en bygd där samverkan och gemenskap genomsyras. Titta bara på vad som händer ikväll, i vår på kartan lilla bygd men den tar plats som om den vore regionens mittpunkt. Kl. 18:00 träffas 20 ungdomar i knattelaget för avslutning. Pojklaget och seniorlaget tränar bredvid vid samma tid. I församlingshemmet kl. 18 träffas den kyrkliga syföreningen för höstens första sammankomst. Kl. 19 i hembygdsgården träffas arbetsgruppen för traktorrace dvs 2-3 personer ur Axbergs IF, ESK, företagarföreningen, LRF och hembygdsföreningen. Äntligen kommer en officiell publiksiffra och andra färdiga summeringar. Kl. 19 träffas sen bygdens älgjägare för möte inför älgjakten den 13 okt. Träffen äger rum på Lyckevallen. Så en gråmulen torsdag i oktober kan faktiskt med värme blomstra och göra så många människor delaktiga. Ta nu inte allt detta förgivet, det måste finnas personer som orkar dra i allting. Så imponerande!

IMG_2109.JPG

Share on Facebook