Rallysträcka III

Då var det äntligen dags igen för det årliga rallyt som hälsar på i vår vackra bygd. På em kommer det brumma kors och tvärs i bygden med start i Hult och söderut. Helt ny spännande bansträckning runt Knattorp innan man går västerut mellan logväggarna i Klysna. Via Östanberg, Hult (igen) Åboda och österut mot en nygammal del. Den över Sabbatsberg, Kvarntorp över till Vassängen och sen söderut till målet strax innan Puketorp. Det väntas en hel del folk till Klysna där publikparkeringen är precis vid sträckan och man säljer program och hamburgare/korv, läsk och lördagsgodis. Man ser bilarna på långt håll och kan följa dem 2-3km utan avbrott. Missa inte detta när bygden “man ur huse” för att på bästa sätt bemöta besökarna värdigt och stolt. Parkering, grill och program finns också i Hult.

IMG_6559.PNG

Share on Facebook