Invasion

Riktigt roligt med så mycket besökare på olika platser i bygden. Lördags em invaderades bygden av glada rallyentusiaster från när och fjärran. I Klysna tog hamburgarna slut och parkeringen fylldes i samband med starten av SS3. I Hult kom besökarna allt eftersom rallyt led och de två föregående sträckorna avslutades så det var täta led utefter rallyts sista sträcka. Verkligen roligt att möta människor när dom är på sitt allra bästa humör. Parkering bara några hundra meter innan sträckan. Korv, hamburgare, läsk och lördagsgodis servat precis vid sträckan och lägg därtill programförsäljning gör att rallybesökarna i bygden verkligen var nöjda. Från 14:00 till strax efter 19:00 var det rallybilar som for fram genom den nästan 26km långa sträckan genom vårt vackra område.

IMG_6570.PNG

Share on Facebook