Dvd produktion

Den är nu i full gång efter att avsnitt 20 är ute. Dvdn kommer innehålla 20 avsnitt samt ett “spår” med “bakom” material. Där kommer förutom “bloopers” även att berättas hur allting en gång startades. Vi får galet mycket frågor ang en ev säsong 2. Vi säger vad vi vet, ett avsnitt 21 kommer bandas och läggas ut i december. Det avsnittet kommer inte med på denna dvd men förhoppningsvis har vi då svaret på finansieringen för en ev säsong 2. Det kommer väldigt mycket frågor om olika projekt från alla de möjliga håll och att jag och Niclas har nog bara börjat vårt samarbete. Vi kan inte avslöja allt men bl a kommer ett första “pilotavsnitt” spelas in för en tidning och faller det väl ut kanske det blir fler. Skall också få åka ur bygden och berätta om hur allting startades från idé till verklighet och om detta skulle kunna göras i andra bygder/områden. Säger som min fd klassföreståndare i 7-9 sa härom veckan, -“Jag har varit inne på YouTube och tittat på några av avsnitten, väldigt proffsiga arbeten. Kan än en gång konstatera att barn som har svårt att sitta stilla i skolan ofta blir väldigt företagsamma som vuxna……”
Får väl ta det som en komplimang och sträcka på sig lite. Tänk om man hade mer än 24h om dygnet vad mycket man skulle hinna med då, häng med framöver vet ja!

IMG_6489.PNG

Share on Facebook