Funktionärsmiddag

Först en fylld matsal av sprudlande glada barn som vill spela schack tillsammans en fredags em. Sen avslutningsmiddag med bygdens sportklubb som tack till alla funktionärer som jobbar i vått och torrt, dag och natt för våra ungdomar, seniorer, anläggningen eller kiosken. Så roligt med alla goa skratt, utlottningar, tävlingar och god mat från bygdens gästgiveri levererat av Christina Jarl. Det är så man tar hand om duktiga funktionärer som utvecklar bygden till set bättre genom att anlita företagare i bygden som sen sponsrar se olika lagen. Positiv cirkel som alla tjänar på, och med projektledaren för SM veckan på plats till bords så står bygden beredd att rycka in om något krisar då vi verkligen kan arrangemang här ute och håller vad vi lovar. En fredag i slutet av oktober då andra bygder letar efter ljuset så finns det sån värme och kärlek här mitt i bland oss, UNDERBART!

IMG_6575.PNG

Share on Facebook