Intresseanmälningar

Det är alltid kul med mejl och nya idéer för att ständigt utveckla bygden. Därav en gång i början av 2000-talet som Centerpartiet drog igång bredbandsupproret i bygden, vilket gav resultat. Denna gången gäller det intresseanmälningar för fiber rätt in i kåken. Boende i bygden visar intresse och nu behöver en sammanställning uppföras. Mejla bygdelagets ordf på info@ervalla.nu så får vi en bild av intresse så kommer ett informationsmöte att ske i skarven nov/dec hur nästa steg skall ske. Populära möten arrangeras för en levande landsbygd av Centerpartiet i fortsättningsvis året om oavsett valår eller ej. I våras lockade möten från bygdens polis, nätmobbning och kostchefer nyfikna åhörare ur husen. Mer info kommer om datum ang fibermöte, håll utkik och fortsätt höra av er nyhetstips@bygdenytt.se om vad just du vill utveckla i vårt magnifika område. Stolt men långt ifrån nöjd men man kommer ingen vart med gnäll, nej hårt arbete utan genvägar är receptet på en levande bygd!

IMG_6585.PNG

Share on Facebook