Bo i bygden

Många frågar sig hur jag kommer på allting så det kan komma ett inlägg om dagen på denna interaktiva anslagstavla. Vissa dagar skulle det kunna komma flera inlägg men då faller liksom tjusningen med detta så därför blir det lite kö ibland på inläggen men det är inget som någon drabbas av utan de plockas om utifrån vad som är mest i ropet. Denna måndag puffar vi för såväl lediga lägenheter som en lokal i “vita villan” vid den nybyggda förskolan. För mer info kontakta viktor@edekyl.se. Tidigare tips här ledde till kontakter av den byggklara tomten i kyrkbyn samt ev påbörjandes av “en tredje gata” i kyrkbyn enligt en tidigare vision som legat i malpåse. Man måste jobba offensivt om man vill uppnå resultat långt in i framtiden.

Se bilden för en höstturnering i schack arrangerandes av bygdens växande schacksällskap. Det händer så mycket skoj dagligen just nu i vår bygd att man nästan häpnas.

IMG_6639.JPG

Share on Facebook