Hemlängtan

Det kommer så mycket mejl och inspiration just nu från er alla. Se mejlet nedan från en av alla som verkligen hoppas på en säsong två. Im spelas “bakom kulisserna” in till dvdn och sen trycks hela 300st exemplar upp. Det är sånt fantastiskt stöd just nu att vi blir alldeles tagna. Bygdebor mejlar och ringer om både det ena och det andra, bl a har vi blivit utbjudna på lunch av en familj som ville visa sin tacksamhet som bybor i bygden och veta mer om en ev säsong två. Vi menar det tusen gånger om, ni är helt underbara och vi kommer verkligen göra allt vi kan för att det ska bli en säsong två. Läs ett av alla mejl nedan så förstår ni vart vi får kraften ifrån. Ta vara på allt gott som finns här.

“Hej! 🙂
De gånger när jag sitter och har lite hemlängtan, så kommer jag att tänka på de sakerna som betyder allra mest för mig.
Det är ju familjen så klart. Sen så dyker det uppe en bild om allt runt omkring. Det är Lyckevallen, den fina naturen,
sammanhållningen bland människorna m.m., för att inte tala om alla de människor som verkligen lever och gör något för
sin bygd. Men jag måste säga att jag är imponerad över så mycket saker, och människor ni har att berätta om, fler än jag
hade kommit på själv. Jag fick höra av mamma om de här inspelningarna och det är med nöje jag väntar på nästa säsong.
Det låter på er som att ni håller på att dra er mot slutet av inspelningarna, (ett avsnitt kvar till jul) och jag förstår att det tar tid. Men om ni skulle få
för er att fortsätta så kommer i alla fall jag att fortsätta se!! Ni gör något jättefint för bygden och jag vet att det inte bara är jag,
men också flera som är stolta över att kunna säga att de kommer från detta fina område!! 🙂 Ni har visat vad vi har
att vara stolta över!! Så tack för det!! 🙂

Mvh
Bygdebo”

Det är svårt att hålla tårkanalen torr efter mejl och dylikt från er tittare/läsare. Tack tack tack! Se veckans matsedel från Mogetorp nedan!

IMG_6640.PNG

Share on Facebook