Gräsroten

Först och främst missa inte Peter Forsbergs livesändning hela torsdagen då det avslöjas hur mycket Ervalla SK får av “gräsroten” dvs alla de som väljer att lägga spel via svenska spels spelkort på Ervalla SK som mottagande förening. Många bäckar små blir alltid något, 50miljoner skall delas ut över hela Sverige. Så har du inte redan angett Ervalla SK när du spelar med ditt spelkort så gör det redan idag så tillfaller en viss andel ungdomsidrotten i bygden. Idag får vi veta summan för året som gått, nästa år kan den tack vare just dig vara ytterligare ett pinnhål större. Säger det igen om inte vi som bor i bygden stöttar bygden vem skall då göra det? Tänk på det när det gäller Sverigelotter och julkalendrar mm, vinsten går till din grannes barn bl a. klubben har just nu nästan femtio aktiva barn i tre olika åldersgrupper vilket är det mesta på hela 2000-talet.

IMG_2196.PNG

Share on Facebook