Landsbygdsutveckling

Missa inte dagens sångfest nu nere i kapellet. Några som tyvärr missar detta är de tre fordonen fyllda med schackspelare från bygden som idag är till Västerås och tävlar. GP 2 går av stapeln i gurkstaden Västerås. Ikväll sen med start kl. 19 är det lördagens höjdpunkt i Sabbatsberg, seven-eleven. Detta händer en lördag i november i bygdernas bygd. Bortom alla arrangemang så utvecklas bygden ständigt med VA-utbyggnad, el/fiber grävningar och en förskola/skola som ger extra bärighet åt en levande landsbygd. Som sagt det är inte överallt i landet allt detta händer inte ens i vårt län och vår kommun kan bygder likt vår blomstra. Hårt och målmedvetet arbete ger resultat i det långa loppet.

Missa för all del inte bygdens julmarknad vare sig du som utställare eller besökare, 4/12 18-21.

IMG_6647.PNG

Share on Facebook