Knatteträning

Måndag igen och veckan rullar så sakteliga igång. Det betyder b la att det pågår träning för två av bygdens ungdomslag. Set minsta knattegänget kl. 17:30 i bygdens idrottshall. Mellangänget börjar åter idag efter en månads uppehåll kl. 18:00 i ölmbrotorps idrottshall då de håller på att växa ur bygdens idrottshall. I början av december sen drar äldsta gänget igång sina träningar i Hovstahallen och totalt lockar dessa tre lag ca 50 ungdomsspelare vilket är ett verkligt lyft för såväl bygden som alla aktiva spelare att det nu finns tre lag igång. Stort tack till alla i bygden som köpt Newbody av ungdomslagen, sålde nästan otroliga 600 paket så det väntas nya träningsoveraller till lagen 2015 då klubben firar 80år med mängder av arrangemang under kommande säsong.

IMG_6572-0.JPG

Share on Facebook