Luciatåg

Bygdens skola har nu spikat datumet för det oerhört populära luciaframförandet i kyrkan. Torsdagen den 11 december är kvällen då det återigen blir knökfullt till sista stolen i kyrkan. Lördagen den 13 dvs luciadagen kan du uppleva luciatåg och traditionsenlig julauktion i Sabbatsberg på kvällen. Att det börjar lacka mot jul kan man med dessa datum verkligen inse. Julpysslet nästa lördag i matsalen den 29/11 på em söker vuxna medhjälpare så terminens sista evenemang kan gå i lås. Just nu är det bara två vuxna som anmält sitt deltagande. Kontakta ordf Ulrika Persson el pysselansvarige Anneli Norrby så dagen kan gå av stapeln. I vår bygd hjälper man till och Gårn hade ju en välbesökt reflexkväll bl a i oktober så nog gör man skillnad för barn och unga i bygden.

IMG_6610.JPG

Share on Facebook