Bygdetv nästgårds

En tisdag strax öster om bygden och på scen i Fellingsbro folkhögskola står Niclas och undertecknad. Salen fylls på och kl. 19 börjar föreläsningen. Fem utvalda avsnitt visas och mellan dessa berättas det om hur allting började och hur programmen görs mm. Frågor ställs om både det ena och det andra. Vi njuter av varje minut på scen och vårt projekt i somras. Att få visa upp bygden, där det bor ungefär 1500pers (många tror att ytan är större och att det bor fler människor) i “kilen” intryckt i norra kommunen mellan Nora och Lindesbergs kommuner. Man kan ju lugnt säga att blir det inte en säsong 2 i bygden som de flesta hoppas på så finns andra bygder redo att köra sin variant. Dvd-produktionen rullar på och kommer i början av december och den 24e på självaste julafton släpps årets sista avsnitt, bygdetv 21, det oslagbara! Tack allesammans som stöttar oss i vått och torrt, det är för er vi visar och speglar allt gott som sker.

IMG_6693.PNG

Share on Facebook