Rinkarbete

Kylan hälsar på i bygden och då är det dags att se över vinterns skådeplats i bygden, isrinken. Central park på Manhattan är värderad för de som bor där till 538 miljarder utifrån hälsa och rekreation. Kanske dags att börja värdera lekparkerna i bygden, idrottsplatserna och hembygdsgården/stationshusen mm. Vad är dom värda för oss som bor här?
Sköter vi om dem och hjälps åt kommer vi ha nytta och glädje av dem länge länge länge.
Lördag 29/11 kl. 09:00 sammankallar Patrik Barton m fl alla intresserade föräldrar på bygden för att hålla rinken vid liv under kommande säsong. Ta med röjsåg ni som har och det kommer ses över allt från belysning mm till själva sargen. Avslutningsvis det klassiska, ju fler som hjälper till ju snabbare går det. Sprid till vänner och bekanta och ta med mor/far föräldrar också som bryr sig om bygdeutveckling och levande landsbygd för stora som små.

IMG_6659.PNG

Share on Facebook