Bakom kulisserna

Idag fredag lämnas de sista redigeringarna inför årets mest spännande dvd. Bygdetv säsong 1 på dvd med sekvenser som aldrig tidigare visats och kommer bara visas på denna dvd. Ett “spår” på dvdn med bakom kulisserna material som bjuder till skratt och en värme som räcker genom hela vintern och i maj månad hoppas vi ha allting klart för en säsong två. På julafton kl. 14:00 precis innan Kalle Anka kommer vårt “oslagbara” (i poker vart fall) avsnitt 21 på bygde-tv kanalen. Detta avsnitt blir avslutningen på ett år som man aldrig hade kunnat drömma om när det började. Det är ännu inte bandat ännu då dvdn har fått tagit all tid för att den skall bli så proffsig som möjligt då allt skall vara kanon som lämnar våra händer. Har du inte bokat dig ditt ex gör det snabbt för den är redan oerhörd populär trots att den ännu ej fysiskt nått bygden än.

17:00 i matsalen är det veckans schack träning.

IMG_6718.PNG

Share on Facebook