Stolpe in

Ibland slår saker och ting bara in. Det man jobbar och sliter för dagarna i ända så kommer flera goda tecken efter varandra. Landsbygdsutveckling kräver hårt och idogt arbete men med mycket skoj och glädje. Därför är varje sekund välkommen när det blir lite extra medgång. Igår kväll lockade Länsstyrelsens Åsa Lindin och Landsbygdsenhetens Jenny Risberg många nyfikna fastighetsägare. Budskapet som de fick med sig hem var att i samband med att E on gräver ner det luftburna elnätet kommer fiberkabel sannerligen följa med. Ett extra leende på läppen för en som pratat fiber och levande landsbygd under hela valrörelsen. I dagens “lucka” finner ni bygdens turistjingel och invigningen från en annan satsning i bygden tillsammans med samarbete och kontakter; Norsebäcksbadet. Denna sommar slogs många olika rekord då solen sken från en klarblå himmel över bygden och badplatsen.

bygdekalender, lucka 2

IMG_6761.JPG

Share on Facebook