Hålahultsauktionen

Dagens lucka innehåller inte Hålahultsauktion, dock om bygdens “källor” är väl underrättade så är det ikväll SVT visar sommarens inspelning från Hålahult i Auktionssommar. Är så fallet så missa inte detta för allt smör i Småland, 20:30 i SVT. Innan dess är det zumba i idrottshallen kl. 18:30 och vad du heller inte skall missa är bygdens egna julmarknad i morgon torsdag 18-21. Nog om dagens händelser utan vi tar oss tillbaka till sommaren 2014 och “lucka” nr 3 av bygdetv. Vad man kan säga om detta avsnitt som inte redan blivit sagt är väl att herrn som intervjuas vid lokstallarna åker från huvudstaden Stockholm för att utöva sitt intresse att skruva och serva lok bl a. Vilka entusiaster det finns i stort och smått, sen våra lokala stationshus som är värda besök sommartid. Vill bara tacka för alla mejl och samtal under tisdagen ang fiberuppkopplingen och följ framtida fiberfrågor här på bygdenytt.se, kort och gott bygden framför allt och detta visar bara på att hårt arbete lönar sig och utvecklingen går åt rätt håll.

Bygdekalender, lucka 3

IMG_6647.PNG

Share on Facebook